BØRN

279.00 DKK

 

Flotte ting til børneværelset:

Hos Mai-Living finder du flere forskellige former for flotte ting til børneværelset. Iblandt vores varesortiment finder du blandt andet bolig indret med ting til børneværelset, såsom hylder til væggene, knager til at hænge tøj, lysestager med børne motiver, rammer med søde tekster, tæpper til at varme børnene, puder som er udskåret efter dyr, flotte målepinde så i kan holde øje med børnenes højde.

I blandt vores mærker finder du mærker som bloomingville, Bengt & Lotta, Morfo, Klippan. Vi arbejder på at få et bredere sortiment med ting til børneværelser, derudover arbejder vi på at få flere forhandlere på hjemmesiden, så vi på den måde også kan ramme et lidt bredere sortiment og stil.

Børneværelset som en del af boligen – Derfor flotte ting til børneværelset:

I dag går mange mennesker meget op i indretning af børneværelser og det er derfor meget vigtigt at have flotte ting til børneværelset. Mange mennesker går i månederne op til en fødsel og forbedrer børneværelset med indretning. Hos Mai-living er det derfor vigtigt også, at kunne tilbyde varer indenfor denne kategori, da vi tror på, at mange mennesker går op i dette i det moderne samfund.

For hele tiden at være opdateret med nye varer og ideer til børneværelset, kan du følge vores facebook og instagram profil, hvor vi løbende opdater med nye ting op. Dette kan både være som information om nye varer på shoppen eller det kan være bolig inspiration til børneværelset. Hvis du har spørgsmål til vores varer, mangler bolig inspiration eller har ønsker om nogle varer på shoppen, kan du altid kontakte os. Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan, og prøve at skaffe varerne hjem til dig, hvis de kommer fra nogle af de mærker vi forhandler på hjemmesiden. Derudover kan du altid kigge efter inspiration under bolig inspiration.

Så find flotte ting til børneværelset her og skab et helt særligt børneværelse til dit barn, hvor det trygt og godt kan bo.