Info om kalkmaling

 

Møbelmaling:

Mal dine gamle møbler med kalkmaling, og opnå på denne måde flotte resultater til dine møbler. Med kalkmaling kan du nemt forvandle selv de kedeligste møbler, til flotte møbler med et helt nyt look. Kalkmaling giver dine møbler det matte og kalkede look, som gamle møbler oftes har. Med Jeanne d’Arc Living kan du finde mange forskellige farver til møbelmaling. Hvis vi ikke lige har den farve som du ønsker, så kan du altid kontakte os, og vi vil skaffe lige netop den farve du ønsker til din møbelmaling.

Med kalkmaling fra Vintage paint slipper du for en del forarbejde, da kalkmaling klæber på de fleste overflader, uden du først skal slibe eller male med grunder. I Vintage paint er der udelukkende anvendt naturlige ingredienser i deres kalkmalingerne. Vitage Paint er udviklet specielt til møbler, men kan også anvendes til meget andet eksempelvis: gulve, zink, stog med mere. Malingen er et utroligt højkvalitets produkt, som er lavet efter ældgamle opskrifter, som giver malingen den helt autentiske finish. Hvis du ønsker beskyttelse og vandafvisende resultat af din møbelmaling, så skal du efterfølgende behandle med møbelvoks.

Møbelvoks – møbelmaling:

Du skal bruge Vitage møbelvoks til dine møbler, som efterbehandling hvis du ønsker dit møbel eller andet, beskyttet og vandafvisende. Møbelvoksen er nem at påføre med en klud eller korthåret pensel. Efter en halv time er voksen tør, og derefter polere du med en ren klud. Møbelvoks er ideel til at give møblerne den sidste smukke finish.

Fra jeanne d’Arc Living finder ud ydermere farvekort, hvor du kan finde den helt rette farve til netop dig. Derudover kan du også bestille en bog, hvor du finder alverdens inspiration til arbejdet med kalkmaling og møbelmaling.