Info Mai-Living

Moderne boligtilbehør online:

Mai-Living er en hjemmeside med moderne boligtilbehør online, som henvender sig til kvinder og mænd med interesse i bolig inspiration og bolig indretning. Mai-Living åbnede vores webshop i efteråret 2015. Vi er en familiedrevet virksomhed, som ønsker at sælge moderne og klassisk brugskunst  i Danmark.

På nuværende tidspunkt sælger vi moderne boligtilbehør online for andre leverandøre, men med tiden ønsker vi selv at opstarte eget brand: Mai-Living.

Vi sælger varer fra mærker som Blommingville, Ib Laursen, Morfo, Bengt & Lotta, Klippan, Chic Antique, Lene Bjerre, En ART og mange flere. Vi er i øjeblikket også igang med at få mærket House docktor ind, da vi også her har fået en salgsaftale.

Hos Mai-Living er det vigtigt, at skabe en hjemmeside med forskellige stilarter, dette skyldes i høj grad at indkøberne bag Mai-Living selv finder en blanding af forskellige stilarter interessante at mixe. Hos Mai-Living finder du bolig inspiration i den mere romantiske og den franskelandstil -til dette findes der både møbler og brugskunst som passer ind i det romantiske hjem. Derudover finder du også mange møbler, børnetilbehør og brugskunst som er mere modernet, enkelt og stilfuldt. Mærker der repræsenter dette, er i høj grad Bloomingville og Ib Laursen, hvor eksempelvis mærker som Lene Bjerre og Chic Antique mere henvender deres bolig inspiration til det mere romantiske hjem og stil.

Hos Mai-Living er det som sagt vigtigt, at fører forskellige stilarter, da vi finder moderne boligtilbehør online essentielt ved at mixe den romantiske og hyggelige stil med den mere enkle og moderne stil. Derfor kan du hos Mai-Living finde bolig inspiration som passer til dig, om du end er til det romantiske, det moderne enkle eller til en blanding af disse.

Du er altid meget velkommen til enten at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til nogle varer, returnering, eller andet moderne boligtilbehør online.

Vi glæder os til at handle en masse moderne boligtilbehør online med dig.

Moderne boligtilbehør online: