Have

 

 

Flotte ting til haven: 

Under kategorien “have” finder du en masse forskellige flotte ting til haven. Blandt andet finder du en masse forskellige former for krukker og potter til blomster og planter. Nogle af vores krukker har kroge på, så de kan sidde fast på eksempelvis de flotte stiger i hvide og sorte fra Ib Laursen. For at finde mere inspiration på dette, kan du se billeder af det under stigen. 

Du finder også mange andre flotte ting til haven, som eksempelvis hængekøjer og siddehængekøjer. Disse Former for køjer er i øjeblikket meget populær som indretning til haven. vores flotte køjer er fra mærket Blommingville. 

Under “haven” finder du også produkter som parasol, parasolfod, regnmålere, fuglehuse, vandkander, altankasser, lanterne og pynte frøer, haner, høner osv. 

Du finder som sagt mange flotte ting til haven fra mærker som Blommingville, Ib Laursen, Nordal, Jeanne d’arc living, Chic Antique og EN Art. Bloomingville og Ib Laursen henvender sig generelt med deres indretning til den meget moderne stil. Hvor mærker som Jeanne d’Arc Living og EN Art henvender sig lidt mere til den romantiske stil, og specielt Jeanne d’Arc Living har også en meget frank landstil over deres produkter. Hos Mai-Living har vi valgt, at have en blanding af forskellige stilarter, da vi synes det er rigtig flot at kombinere stilarterne. 

Under haven vil Mai-Living løbende igennem sæsonen, komme med inspiration til hvordan du kan bruge de forskellige produkter som indretning flot i din have. Derudover vil vi på vores facebook og instagram profil være meget præget af havetilbehør, når vi nærmer os forår og sommer. Vi vil løbende få en masse nye lækre produkter hjem, så vores kunder kan gøre deres have utroligt flotte. 

Hos Mai-Living finder du altså en masse flotte ting til haven. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefonisk hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, eller hvis der er nogle produkter du ønsker vi bestiller hjem til dig. 

Flotte ting til haven